Φοροτεχνικό τμήμα

Έχεις μόλις αποφοιτήσει από κάποια Οικονομική σχολή αλλά δεν νιώθεις ότι έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις για βρεις εργασία ή  είσαι επαγγελματίας λογιστής – φοροτεχνικός και δυσκολεύεσαι σε κάποια ή σε όλα τα φοροτεχνικά ζητήματα; Στο φοροτεχνικό μας τμήμα θα βρεις όλες τις λύσεις – φοροτεχνικά μαθήματα. Με το σεμινάριο μας θα αποκτήσεις τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτική εμπειρία που θα σε βοηθήσει να βρεις άμεσα εργασία και να ακολουθήσεις μια λαμπρή καριέρα λογιστή – φοροτεχνικού. Στο φοροτεχνικό σεμινάριο θα μάθεις στη πράξη να χειρίζεσαι κάθε φοροτεχνικό ζήτημα. 

Αν πάλι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να παρακολουθήσεις όλο το σεμινάριο τότε μπορείς να επιλέξεις το φοροτεχνικό αντικείμενο που θες να εξειδικευτείς. Υπολογισμός ΦΠΑ, Εργατικά μαθήματα ή Φορολογία εισοδήματος.  Οι έμπειροι επαγγελματίες λογιστές – καθηγητές μας  θα σας μάθουν όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρει ένας φοροτεχνικός για μια καταξιωμένη καριέρα.

Τα φοροτεχνικά μαθήματα γίνονται online μέσω elearning  και δια ζώσης αν το προτιμάται. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα για ιδιαίτερα φοροτεχνικά μαθήματα.      Όλη η εκπαίδευση γίνεται στη πράξη αποκτώντας έτσι γνώσεις και εμπειρία και οι καθηγητές είναι διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή online, τηλεφωνικά ή δια ζώσης να σας  λύσουν κάθε πρόβλημα.

φοροτεχνικά μαθήματα

Φοροτεχνικό Σεμινάριο

Το φοροτεχνικό σεμινάριο είναι ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει την εκπαίδευση όλων των αντικειμένων που οφείλει να γνωρίζει ένας φοροτεχνικός. ΦΠΑ, εργατικά ζητήματα και φορολογία εισοδήματος. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο φοροτεχνικό σεμινάριο που πραγματοποιείται από επαγγελματίες πολύπειρους λογιστές - φοροτεχνικούς και εγγυάται μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία λογιστή.

ΦΠΑ

Υπολογισμός ΦΠΑ στην πράξη. Αν δεν έχετε το χρόνο να επιλέξετε το πλήρες φοροτεχνικό σεμινάριο ή είστε επαγγελματίας που απλά θέλετε να λύσετε τις απορίες και να καλύψετε τα κενά σας στον υπολογισμό ΦΠΑ τότε τα μαθήματα ΦΠΑ είναι για εσάς. Έμπειροι καθηγητές λογιστές σας δείχνουν βήμα βήμα στη πράξη πως να υπολογίζετε το ΦΠΑ.

Εργατικά

Αν εργάζεστε σε λογιστήριο επιχείρησης και δε νιώθετε ότι μπορείτε να χειριστείτε όλα τα εργατικά ζητήματα ή αν θέλετε να βρείτε δουλειά σε λογιστήριο τότε τα εργατικά μαθήματα είναι για εσάς. Μάθετε πως να διεκπεραιώνετε όλα τα εργατικά ζητήματα στη πράξη σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα από επαγγελματίες λογιστές που έχουν εργαστεί σε λογιστήρια επιχειρήσεων επί σειρά ετών.

Φορολογία εισοδήματος

Δυσκολεύεστε στην φορολογία εισοδήματος; Στα μαθήματα φορολογίας εισοδήματος θα μάθετε πως να κάνετε φορολογικές δηλώσεις και εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις θα μάθετε πως να δίνετε τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με τη φορολογία.