Σεμινάρια

Τα καλύτερα σεμινάρια λογιστικής και φοροτεχνικό σεμινάριο, καθώς και μεμονωμένα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες πολύπειρους λογιστές για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Τα σεμινάρια-μαθήματα πραγματοποιούνται online και δια ζώσης. 

Τα σεμινάρια - μαθήματα λογιστικής - φοροτεχνικών

σεμινάρια λογιστικής

Σεμινάριο Λογιστικής

Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στη πράξη για μια λαμπρή καριέρα λογιστική. Οι έμπειροι καθηγητές μας θα σας διδάξουν όλα τα λογιστικά συστήματα πρακτικά εξετάζοντας όλες τις περιπτώσεις για να βγείτε με αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας.

φοροτεχνικό σεμινάριο

Φοροτεχνικό Σεμινάριο

Διδάσκονται όλα τα φοροτεχνικά συστήματα και ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε. Έμπειροι επαγγελματίες καθηγητές σας μαθαίνουν όλα τα μυστικά του φοροτεχνικού επαγγέλματος. Αναλύονται όλες οι περιπτώσεις στην πράξη για μπορείτε να χειρίζεστε κάθε φοροτεχνικό ζήτημα.

λογιστικά και φοροτεχνικά μαθήματα

Μαθήματα ΦΠΑ

Αν δεν έχετε το χρόνο ή την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα πλήρες σεμινάριο τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα μαθήματα μας. Στα μαθήματα ΦΠΑ μαθαίνεται αναλυτικά τις περιπτώσεις και πως να υπολογίζεται τον ΦΠΑ.

φοροτεχνικό σεμινάριο

Εργατικά Μαθήματα

Διδάσκοντα όλα τα εργατικά. Πως να υπολογίζετε υπερωρίες, άδειες, δώρα, μισθολογίες. Κάνετε προσλήψεις και λήξεις συνεργασίας και γενικά όλα άλλα εργατικά ζητήματα στη πράξη.

λογιστικά και φοροτεχνικά μαθήματα

Φορολογία εισοδήματος

Μαθαίνετε πως να υπολογίζεται την φορολογία εισοδήματος και τι να συμβουλεύετε τους πελάτες σας ανάλογα τη περίπτωση. Στα μαθήματα μελετώνται διάφορες περιπτώσεις φορολογίας εισοδήματος.

σεμινάρια λογιστικής

Μηχανογράφηση και χειρόγραφο σύστημα

Στη σχολή μας διδάσκονται όλα τα συστήματα. Μηχανογράφηση ακόμα και χειρόγραφο σύστημα, διότι το χειρόγραφο είναι η βάση όλων. Η τεχνολογία είναι απλά για να διευκολύνει τις εργασίες μας, εμείς πρέπει να γνωρίζουμε τη λογική, γιατί και πως γίνεται αυτό. Στη λογιστή αυτό το μαθαίνουμε με το χειρόγραφο σύστημα.

Λογιστές - Φοροτεχνικοί του αύριο

Επιδίωξη μας να δημιουργήσουμε τους λογιστές του αύριο. Επιτυχημένους και ικανούς να χειριστούν κάθε λογιστικό – φοροτεχνικό ζήτημα.