Λογιστικό τμήμα

Μάθετε πως να παίζετε τους αριθμούς στα δάκτυλά! Το λογιστικό μας τμήμα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ακολουθήσετε μια επιτυχημένη καριέρα λογιστή. Τα λογιστικά μας μαθήματα γίνονται 100% στην πράξη για ένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ικανούς λογιστές να εκτελέσουν κάθε λογιστική εργασία σωστά και υπεύθυνα.Ο λόγος είναι ότι  τα λάθη στον συγκεκριμένο κλάδο δε συγχωρούνται κάθε λάθος μπορεί να έχει ως συνέπεια την επιβολή μεγάλων προστίμων που σίγουρα θα δυσαρεστήσει το πελάτη σας και μπορεί να σας κοστίσει ακόμα και την απώλεια της δουλειάς σας.

Το λογιστικό σεμινάριο είναι ένα πλήρες εκπαιδευτικό λογιστικό πρόγραμμα που σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει και να εκτελεί κάθε λογιστής. Τα μαθήματα γίνονται στη πράξη είστε έτοιμοι να χειριστείτε κάθε λογιστική εργασία χωρίς κανένα λάθος. Αν δεν έχετε το χρόνο για να παρακολουθήσετε όλο το σεμινάριο μπορείτε να επιλέξετε όποιο μάθημα λογιστικής επιθυμείτε, Μηχανογράφηση ή Χειρόγραφο σύστημα. Στο μάθημα μηχανογράφησης εκπαιδεύεστε πως να χειρίζεστε σωστά τα συστήματα που χρησιμοποιεί ένας λογιστής ενώ στο χειρόγραφο μαθαίνετε τη βάση της γνώσης που πρέπει να ξέρει κάθε λογιστής. Το χειρόγραφο σύστημα είναι η αρχή όλων, με αυτό μαθαίνετε τη λογική πίσω από τη μηχανογράφηση κάτι που σας βοηθάει να εκτελείτε τις εργασίες σας χωρίς λάθη.

Τα μαθήματα λογιστικής όπως και όλα τα υπόλοιπα της σχολής μας διδάσκονται από επαγγελματίες καταξιωμένους λογιστές καθηγητές online μέσω e learning, δια ζώσης ή ιδιαίτερα αν επιθυμείτε. Οι καθηγητές είναι πάντα πρόθυμοι οποιαδήποτε στιγμή να σας λύσουν κάθε πρόβλημα online, δια ζώσης ή τηλεφωνικά. 

Το σεμινάριο λογιστικής και τα μαθήματα ολοκληρώνονται όταν ο μαθητευόμενος έχει αφομοιώσει πλήρως την ύλη.

Λογιστικό Σεμινάριο

Πλήρες λογιστικό σεμινάριο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που εκτελεί ένας λογιστής με τη μηχανογράφηση αλλά και με το χειρόγραφο σύστημα. Το πρώτο σας μαθαίνει πως να χειρίζεστε σωστά και έξυπνα τα συστήματα χωρίς λάθη, ενώ το δεύτερο σας διδάσκει τη λογική, γιατί δηλαδή κάνετε αυτές τις κινήσεις και τι σημαίνουν. Μη ξεχνάτε ότι η τεχνολογία υπάρχει για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας όχι για να μας αντικαταστήσει.

Μηχανογράφηση

Αν μόλις τελειώσατε την σχολή σας και δεν έχετε εμπειρία στη μηχανογράφηση ή είστε λογιστής που δε γνωρίζει καλά τα καινούργια συστήματα η σχολή μας δίνει τη λύση .Στα μαθήματα μηχανογράφησης μαθαίνετε πως να εκτελείτε σωστά τις εργασίες μηχανογράφησης που κάνει ένας λογιστής .

Χειρόγραφο Σύστημα

Μάθετε την αρχή της λογιστικής , το χειρόγραφο σύστημα. Μαθαίνοντας το χειρόγραφο σύστημα θα μπορείτε όχι απλά να είστε χρήστης των συστημάτων αλλά ειδικός, θα ξέρετε ακριβώς τι κάνετε και γιατί.